Hopp til innholdet

Våre ansatte

Jørn Øksendal

Fysioterapeut og manuellterapeut
Telefon: 92 05 87 82

Jørn er utdannet fysioterapeut i 2010 og tok i 2015 mastergrad i manuellterapi. Han har arbeidet snart 10 år i privat praksis, og liker å hjelpe alt fra toppidrettsutøveren til mannen i gata. Som manuellterapeut har Jørn alle rettigheter hva angår sykemelding og henvisningsrett. Ettersom han er også den eneste manuellterapeuten i Sandnes som i tillegg til å arbeide med refusjonsrett (Helfo) også arbeider helprivat, kan han tilby kort ventetid.

Signy Karoline Kolstø

Fysioterapeut
Telefon: 51 73 12 22

Signy Karoline er utdannet fysioterapeut (UCN, Aalborg 2013-2017) og personlig trener (HiNe, 2013). I tillegg studerer hun grunnleggende ernæring. Hun har mange års erfaring med styrketrening, løp og flere forskjellige idretter. Det hun interesserer seg mest for er akutte skader, idrettsskader, samt skulder.

Craig Gibson

Fysioterapeut / massør / personlig trener
Telefon: 41 37 74 85

Craig er utdannet fysioterapeut og har over 11 års erfaring innen helse, trening og velvære.

Han har erfaring som fysioterapeut etter operasjoner, smertebehandling, ryggrehabilitering, artrosebehandling og undersøkelse og behandling etter skader.

Craig har også over 10 år erfaring som personlig trener og sportsmassør og har jobbet med klienter i alle aldre for å hjelpe dem oppnå sine mål.

Ved å kombinere prinsipper for styrke- og kondisjonstrening med moderne rehabilitering jobber Craig for å hjelpe pasientene ikke bare med å bevege seg forbi smerte og skade, men for å komme sterkere ut på den andre siden.

Se våre priser og vårt utvalg i massasje her.

Are Skjøthaug

Kiropraktor / fysioterapeut
E-post: are@movon.no
Telefon: 51 73 12 22

Are Nikolai er en av svært få i Norge med dobbel autorisasjon, både som kiropraktor og fysioterapeut. Han har 15 års klinisk erfaring og er utdannet fysioterapeut i Oslo og tok sin Master i kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney, Australia. Are er en erfaren og trygg primærkontakt for dine plager, og kan som kiropraktor henvise til billeddiagnostikk, spesialister samt sykemelde dersom det er behov for det. Kompetanseområder: Svimmelhet, hodepiner, prolaps, korsryggsmerter, nakke- og skulderproblematikk, barn og gravide.

Maiken Smylie

Yogalærer og personlig trener
Telefon: 51 73 12 22

Maiken jobber som yogalærer på Movon. Hun er utdannet fysioterapeut ved Keele University i England og er registrert yogalærer. Gjennom Maiken sin kunnskap om kroppen får du en god balanse mellom styrke, balanse, bevegelighet og restitusjon på hennes yogatimer. Hun tilbyr også yogatimer privat, i små grupper og for bedriftifter.

Eva-Linn Tønnessen

Daglig leder og personlig trener
Telefon: 51 73 12 22

Eva-Linn er utdannet fysioterapeut (UQ, Australia 2010) og har jobbet innen privat praksis i 9 år. Hun jobber som daglig leder og personlig trener på Movon. Eva-Linn er også crossfit instruktør. Hun har lang erfaring innenfor treningsbransjen og lager treningsopplegg tilpasset akkurat deg, som bidrar til at du når dine mål på en motiverende og effektiv måte.

Eirik Hammerseth Andreassen

Daglig leder og personlig trener
Telefon: 51 73 12 22

Eirik er utdannet idrettsbiolog fra Norges idrettshøgskole og jobber som daglig leder og personlig trener på Movon. Han har over 10 års erfaring med trening av toppidrettsutøvere og mosjonister, og har sitt spesialfelt innen idrettsspesifikk trening og skadeforebygging. Med Eirik får du en dyktig og engasjert trener.

Lisa Olsen

PT, ernæringsveileder og ergoterapeut
Telefon: 99 33 00 98

Lisa er utdannet ergoterapeut i 2016 og tok personlig trener utdanning i 2019. Hun har også tatt fagskolebrev i ernæring. Hun har de siste 6 årene jobbet på treningssenter som gruppeinstruktør og jobbet på habiliteringsenter for mennesker med nevrologiske skader. Lisa liker å motivere mennesker til å få sunnere og bedre hverdag.

Tord Moen

Fysioterapeut, manuellterapeut og idrettsfysioterapeut
Telefon: 51 73 12 22

Tord har 14 års erfaring fra privat praksis. Han er fysioterapeut og manuellterapeut, spesialist i idrettsfysioterapi MNFF, spesialist i manuellterapi MNFF, idrettsfysioterapeut FIFA og International Spesialist in Sports Physical Therapy IFSPT. Han har blant annet arbeidet med alpinlandslaget for damer og herrer fra 2011 til 2016 og med Tromsø IL i eliteserien i 2014. Tord holder kurs i rehabilitering av nakkesmerter og hodepine, undersøkelse og behandling av det perifere nervesystem, samt manuellmedisinsk smertemodulering og taping.

Karen Wisur

Fysioterapeut og manuellterapeut
Telefon: 51 73 12 22

Fysioterapeut og manuellterapeut med mellomfag i idrettsbiologi. Karen har bred faglig bakgrunn med 12-års erfaring fra privat praksis, rehabiliteringssenter og kommune. Hun er opptatt av fysisk aktivitet og en aktiv tilnærming på både individuelt- og gruppenivå. Karen kan som manuellterapeut henvise til bildediagnostikk og spesialisthelsetjenesten. Hun har også offentlig avtale med Sandnes kommune.

Joachim Fidtje

Fysioterapeut og manuellterapeut
Telefon: 91 90 04 47

Joachim ble ferdig utdannet fysioterapeut i 2000 og har siden jobbet i privat praksis. I 2007 ble han uteksaminert som manuellterapeut, noe som gir muligheter for å henvise til billedundersøkelser og andre i spesialisthelsetjenesten som ortoped, nevrokirurg, etc. I tillegg kan manuellterapeuter sykemelde pasienter. Joachim har en helhetlig tilnærming til faget, der alle aspekter som påvirker folks helse blir vurdert og optimalisert.

Magnus Håmsø

Fysioterapeut og manuellterapeut
Telefon: 41 62 31 41

Magnus studerte fysioterapi i Oslo, og videreutdannet seg som manuellterapeut i Australia og Norge. Har mastergrad i manuellterapi og mastergrad i fysioterapi. Arrangerer mye videreutdanningskurs for fysioterapeuter, og er svært engasjert i fagmiljøet. Kan som manuellterapeut sykemelde, henvise til bildediagnostikk og henvise til spesialister som nevrologer, ortopeder og revmatologer. Magnus er født og oppvokst i Sandnes og har drevet med kampsport som mosjonist i over 20 år.

Frederik Stecher

Legespesialist, anestesioverlege
Telefon: 51 72 122 22

Frederik er spesialist i anestesiologi, og jobber til daglig seksjonsoverlege ved Arbeidsavdelingen Dagkirurgen Syd ved SUS. Han er en del av vår satsing på bruk av ultralyd i diagnostikk og behandling.

Han tilbyr injeksjonsbehandling ved tidlig frozen shoulder, plantarfascitt, trochanterbursitt, samt mildt til moderat carpaltunnelsyndrom.

Elin Svee

Senterleder
Telefon: 51 73 12 22

Elin er senterleder på Movon og holder kontroll på alt av daglig drift på senteret. Kontakt henne ved spørsmål knyttet til treningssenteret og medlemskap, og du får hjelp fra en blid dame med kontroll på det meste!