Hopp til innholdet

Våre ansatte

Jørn Øksendal

Fysioterapeut og manuellterapeut
Telefon: 92 05 87 82

Jørn er utdannet fysioterapeut i 2010 og tok i 2015 mastergrad i manuellterapi. Han har arbeidet snart 10 år i privat praksis, og liker å hjelpe alt fra toppidrettsutøveren til mannen i gata. Som manuellterapeut har Jørn alle rettigheter hva angår sykemelding og henvisningsrett. Ettersom han er også den eneste manuellterapeuten i Sandnes som i tillegg til å arbeide med refusjonsrett (Helfo) også arbeider helprivat, kan han tilby kort ventetid.

Craig Gibson

Fysioterapeut / massør / personlig trener
Telefon: 41 37 74 85

Craig er utdannet fysioterapeut og har over 11 års erfaring innen helse, trening og velvære.

Han har erfaring som fysioterapeut etter operasjoner, smertebehandling, ryggrehabilitering, artrosebehandling og undersøkelse og behandling etter skader.

Craig har også over 10 år erfaring som personlig trener og sportsmassør og har jobbet med klienter i alle aldre for å hjelpe dem oppnå sine mål.

Ved å kombinere prinsipper for styrke- og kondisjonstrening med moderne rehabilitering jobber Craig for å hjelpe pasientene ikke bare med å bevege seg forbi smerte og skade, men for å komme sterkere ut på den andre siden.

Se våre priser og vårt utvalg i massasje her.

Are Skjøthaug

Kiropraktor / fysioterapeut
E-post: are@movon.no
Telefon: 92 29 45 22 / 51 73 12 22

Are Nikolai er en av svært få i Norge med dobbel autorisasjon, både som kiropraktor og fysioterapeut. Han har 15 års klinisk erfaring og er utdannet fysioterapeut i Oslo og tok sin Master i kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney, Australia. Are er en erfaren og trygg primærkontakt for dine plager, og kan som kiropraktor henvise til billeddiagnostikk, spesialister samt sykemelde dersom det er behov for det. Kompetanseområder: Svimmelhet, hodepiner, prolaps, korsryggsmerter, nakke- og skulderproblematikk, barn og gravide.

Hege Grønningen

Fysioterapeut og personlig trener
Telefon: 47 50 32 54

Hege er fysioterapeut og er utdannet i Bergen. Hun har i tillegg studert idrett- og kroppsøving ved Universitet i Stavanger og har derfor bred kompetanse innen trening og helse. Hege er en aktiv håndballspiller for Ålgård Håndballklubb.

Etter arbeid i kommune, på SUS og med idrettsutøvere har Hege erfaring med å hjelpe folk i alle aldre. Hun er svært opptatt av å se hele mennesket, og ikke bare den aktuelle utfordringen. Hos henne blir du sett og hørt. Hun vil støtte, hjelpe og motivere deg til å nå dine mål.

Hege tilbyr også personlig trening og sportsmassasje.

Kamilla Nuland

Klinisk ernæringsfysiolog
Telefon: 51 73 12 22

Kamilla Nuland ble utdannet klinisk ernæringsfysiolog i 2016 ved Universitetet i Bergen. Hun har jobbet med individuell ernæringsbehandling og gruppeundervisning for ulike pasientgrupper, blant annet ved Haukeland Universitetssykehus, Lovisenberg Diakonale Sykehus og Evjeklinikken, samt holdt diverse foredrag. Nuland har spesielt erfaring med overvekt, mage- og tarmplager (irritabel tarm, lav FODMAP, cøliaki), hjerterehabilitering og andre livsstilsplager, som for eksempel forhøyet kolesterol.

Maiken Smylie

Fysioterapeut og yogalærer
Telefon: 51 73 12 22

Maiken er utdannet fysioterapeut og yogalærer på Movon. Hun er utdannet fysioterapeut ved Keele University i England i 2017 og har jobbet i sykehus i England, SUS og i kommunen. Gjennom variert arbeid i flere år har hun bred erfaring.

Maiken ser på hele mennesket for å finne ut av problemet/skaden. Med hennes erfaring som yogainstruktør ser hun at psykisk helse er like så viktig som det fysiske. Du vil derfor få behandling rettet mot flere ting som kan påvirke smerter og helse.

Hun tilbyr også yogatimer på Movon, privat, i små grupper og for bedriftifter.

Eva-Linn Tønnessen

Daglig leder og personlig trener
Telefon: 51 73 12 22

Eva-Linn er utdannet fysioterapeut (UQ, Australia 2010) og har jobbet innen privat praksis i 9 år. Hun jobber som daglig leder og personlig trener på Movon. Eva-Linn er også crossfit instruktør. Hun har lang erfaring innenfor treningsbransjen og lager treningsopplegg tilpasset akkurat deg, som bidrar til at du når dine mål på en motiverende og effektiv måte.

Eirik Hammerseth Andreassen

Daglig leder og personlig trener
Telefon: 51 73 12 22

Eirik er utdannet idrettsbiolog fra Norges idrettshøgskole og jobber som daglig leder og personlig trener på Movon. Han har over 10 års erfaring med trening av toppidrettsutøvere og mosjonister, og har sitt spesialfelt innen idrettsspesifikk trening og skadeforebygging. Med Eirik får du en dyktig og engasjert trener.

Lisa Olsen

PT, ernæringsveileder og ergoterapeut
Telefon: 99 33 00 98

Lisa er utdannet ergoterapeut i 2016 og tok personlig trener utdanning i 2019. Hun har også tatt fagskolebrev i ernæring. Hun har de siste 6 årene jobbet på treningssenter som gruppeinstruktør og jobbet på habiliteringsenter for mennesker med nevrologiske skader. Lisa liker å motivere mennesker til å få sunnere og bedre hverdag.

Tord Moen

Fysioterapeut, manuellterapeut og idrettsfysioterapeut
Telefon: Bruk e-post

Tord har 14 års erfaring fra privat praksis. Han er fysioterapeut og manuellterapeut, spesialist i idrettsfysioterapi MNFF, spesialist i manuellterapi MNFF, idrettsfysioterapeut FIFA og International Spesialist in Sports Physical Therapy IFSPT. Han har blant annet arbeidet med alpinlandslaget for damer og herrer fra 2011 til 2016 og med Tromsø IL i eliteserien i 2014. Tord holder kurs i rehabilitering av nakkesmerter og hodepine, undersøkelse og behandling av det perifere nervesystem, samt manuellmedisinsk smertemodulering og taping.

Karen Wisur

Fysioterapeut og manuellterapeut
Telefon: 51 73 12 22

Fysioterapeut og manuellterapeut med mellomfag i idrettsbiologi. Karen har bred faglig bakgrunn med 12-års erfaring fra privat praksis, rehabiliteringssenter og kommune. Hun er opptatt av fysisk aktivitet og en aktiv tilnærming på både individuelt- og gruppenivå. Karen kan som manuellterapeut henvise til bildediagnostikk og spesialisthelsetjenesten. Hun har også offentlig avtale med Sandnes kommune.

Joachim Fidtje

Fysioterapeut og manuellterapeut
Telefon: 91 90 04 47

Joachim ble ferdig utdannet fysioterapeut i 2000 og har siden jobbet i privat praksis. I 2007 ble han uteksaminert som manuellterapeut, noe som gir muligheter for å henvise til billedundersøkelser og andre i spesialisthelsetjenesten som ortoped, nevrokirurg, etc. I tillegg kan manuellterapeuter sykemelde pasienter. Joachim har en helhetlig tilnærming til faget, der alle aspekter som påvirker folks helse blir vurdert og optimalisert.

Magnus Håmsø

Fysioterapeut og manuellterapeut
Telefon: 41 62 31 41

Magnus studerte fysioterapi i Oslo, og videreutdannet seg som manuellterapeut i Australia og Norge. Har mastergrad i manuellterapi og mastergrad i fysioterapi. Arrangerer mye videreutdanningskurs for fysioterapeuter, og er svært engasjert i fagmiljøet. Kan som manuellterapeut sykemelde, henvise til bildediagnostikk og henvise til spesialister som nevrologer, ortopeder og revmatologer. Magnus er født og oppvokst i Sandnes og har drevet med kampsport som mosjonist i over 20 år.

Magnus jobber som veileder for fysioterapeuter som videreutdanner seg til manuellterapeuter, og har to studenter fra Universitet i Bergen i veiledning i 2021 og 2022.

Frederik Stecher

Legespesialist, anestesioverlege
Telefon: 51 72 122 22

Frederik er spesialist i anestesiologi, og jobber til daglig seksjonsoverlege ved Arbeidsavdelingen Dagkirurgen Syd ved SUS. Han er en del av vår satsing på bruk av ultralyd i diagnostikk og behandling.

Han tilbyr injeksjonsbehandling ved tidlig frozen shoulder, plantarfascitt, trochanterbursitt, samt mildt til moderat carpaltunnelsyndrom.

Karianne Espedal

Personlig trener og fysioterapistudent
Telefon: 51 73 12 22

Karianne utdannet seg som personlig trener i 2016, og har selv drevet med idrett hele hele livet. Hun setter opp treningsopplegg som er tilpasset deg og dine mål og er en god motivator og støtte underveis. Karianne har også tatt fysioterapiutdanning i Nederland, og er nå turnusfysioterapeut her på Movon. Hun sitter derfor på mye kunnskap om kropp, trening, og helse.

Michael Garnes

Fysioterapeut, manuellterapeut
Telefon: 47 24 85 58

Michael har over 6 års høyere utdannelse innen fysioterapi. Han tok sin grunnutdannelse i Nederland og har mastergrad på muskel- og skjelettplager fra OsloMet. I tillegg har Michael videreutdannelse innen utredning og behandling av langvarige smerter fra NTNU.

Han har bred erfaring innenfor muskel- og skjelettplager, eksempelvis med rehabilitering etter operasjon samt behandling av ulike skader, plager og smerteproblematikk, enkel som kompleks, med fokus på kunnskapsbasert fagutøvelse.

Michael studerer nå master i klinisk manuellterapi ved UiB og jobber som manuellterapeut i veiledning på Movon.

Joachim Holand

Fysioterapeut, manuellterapeut
Telefon: 41 01 31 87

Joachim Holand ble ferdig utdannet fysioterapeut fra Oslo i 2000 og har siden jobbet i privat praksis både med og uten trygderefusjonsavtale.

Han fikk i 2012 en spesialisttittel i klinisk ortopedisk fysioterapi, nå kalt "Spesialist i muskelskjelettfysioterapi".

Joachim liker å jobbe med pasienter med alle typer plager i alle aldre. Han har erfaring og en rekke kurs innen idrettsfysioterapi, trening, gruppetrening og ultralyddiagnostikk.

Fra 1 februar 2021 er han i veiledning som manuellterapeut ved Movon.

Elin Svee

Senterleder
Telefon: 51 73 12 22

Elin er senterleder på Movon og holder kontroll på alt av daglig drift på senteret. Kontakt henne ved spørsmål knyttet til treningssenteret og medlemskap, og du får hjelp fra en blid dame med kontroll på det meste!