Hopp til innholdet

Book privat fysioterapitime
For deg som har helseforsikring eller ønsker kortere ventetid og økt tilgjengelighet

Book offentlig fysioterapitime
Offentlige egenandelsatser, men lenger ventetid

Fysioterapi

Vi legger vår stolthet i å være den beste klinkken for fysioterapi i hele Sandnes og Rogaland! Våre fysioterapeuter hjelper deg med å nå dine mål. Hos Movon vil du møte en terapeut som er interessert i deg og dine unike utfordringer. Vi tar plagene dine på alvor, og vil gjøre alt som skal til for å hjelpe deg med å nå dine mål.

På Movon er vi mange fysioterapeuter som samarbeider om å være den beste klinikken i regionen. Vi holder oss faglig oppdaterte, faglig engasjerte og vi utfordrer hverandre for å hele tiden kunne hjelpe folk best mulig. Sammen har vi har tatt mange mastergrader og hundrevis av kurs, kun for å hjelpe deg med dine plager. Vi samarbeider hele norges faglige nettverk av fysioterapeuter, leger, legespesialister og idrettsfysioterapeuter. Flere av oss er tilknyttet Idrettens Helsesenter, som er idrettens kvalitetssikrede helsenettverk, og som kun er forbeholdt de som kan dokumentere at de er faglig oppdaterte og har den kunnskapen som kreves for å levere best mulig behandling.

Vi har avtale med alle forsikringsselskap om behandling av smerter, skader og plager. Dersom du ikke har forsikring så kan du bestille private timer, eller booke time hos terapeuter med offentlig driftsavtale.

Book privat fysioterapitime
For deg som har helseforsikring eller ønsker kortere ventetid og økt tilgjengelighet

Book fysioterapitime hos terapeut med driftsavtale
Offentlige egenandelsatser, men lenger ventetid